Emigrare

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Emigrare

Informatii despre procesul de emigrare in Canada.

+137
alika
andradiana
polymer
RUSUVALENTIN
zamfir ioana
balambur
ROBERT FREER
ramonicile
mihaeladrg
plecarecanada
Florinnegrea
georgiana
isabela
Bicotte
mihaitza
carmellia11
laurentiu81
silviu072000
stefan
catavio
Atanasoaie Ana-Maria
Igor123
dodeftw
mcbogdys
madasora
andradaariana
Aurafilipovici
miro
silviu81
Francois
liviah31
dinu
raz_alexaa
iulianamicu83
bella_iza82
petru_52
mariuta83
antonia
nicoles
calinv
linux
cristinapopa
satmareanu
gab_R
Zetutza
eniko potop
alina d.
claudiuk
pcristiandan
Sony
rodica*
bucuroiucamelia
giniskid
mudrencoviorica
pcmarius
ctu
beneguiclaudia
mirellavas
roxmeri
biaalbu
geo01
ionelasuiu
ignat marian
pcmarius21
sorinacio75
taralungatatiana
tata
bero8888
Dartagnan
adrianamurafa
CRETU ILEANA
tender
Dana Florea
diaconumc
duras
criss1
Ionutzzz
agnes_crisanda
matei84
danielu1
laurentiu_state
Johhn
kamiera
dyadya
Malina
mariann
oles123ya
octombrie_2009
eimear
StoNelu
didy
oanapinzaru
roxanagabriela
lazar dan
evelyne
miha u.
petcu adrian
dreamchild
analungu11
cristihorga
munteanu carina
popescuasali
CRISTINA.B
gabitaf2001
Petronela
libradana1969
bluzme
doru simion
platon312
motalin
taniusa33
ionela
camydobre
mil83
samiteo
menutza
sorin200931
mikipo
sami_ro
violeta81
catalin23
Cree
alina elena
Anem
LAVI
catyachim
corina
bya
ioanadb
cristiilie75
claudia1980
romania
mel
fragi9b
dorina
cristi1601
paulesco
141 participanți

Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza)

claudia1980
    claudia1980
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Data de inscriere : 20/03/2010
    Varsta : 44
    Localizare : braila

Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Empty test atestare limba

Mesaj Scris de claudia1980 Sam Apr 03, 2010 8:52 pm

BUNA,
    Va rog mult,,
    Daca ma puteti ajuta cu un raspuns exact, deoarece as vrea sa stiu daca aceast certificat pt atestare limba trebuie depus deodata cu toate actele, inca de la inceput sau pot depune actele sa sa vin cu certificatul in completare.
    Va multumesc mult de ajutor , astept cat de curand un raspuns!!!
    Paste Fericit tuturor!
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Data de inscriere : 24/02/2010
    Varsta : 47
    Localizare : Constanta

Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Empty Re: Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza)

Mesaj Scris de fragi9b Sam Apr 03, 2010 10:04 pm

Buna Claudia,

Din cate stiu eu, trebuie si atestatul de limba depus in primul dosar.Si eu sunt la faza cu primul dosar. Am si un un atestat de limba engleza si l-am legalizat doar. Greu am strans actele pentru emigrare,greu de tot. M-am lamurit ce bine isi fac treaba functionarii din Romania.Nici nu realizeaza ca lucreaza cu acte oficiale si orice greseala costa. Ii doare drept in.... Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_mad
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Data de inscriere : 17/03/2010
    Varsta : 48
    Localizare : Intorsura Buzaului

Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Empty Re: Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza)

Mesaj Scris de mel Dum Apr 04, 2010 10:43 am

Legat de atestatul de limba- nu s-ar putea depune actele si in intervalul de 4-5 luni in care se proceseaza dosarul sa avem timp sa ne consolidam cunostintele de limba si sa obtinem si atestatul????
    Ma gandesc ca am putea scurta din timp- pana facem cursuri de limba si obtinem atestaul dureaza destul de mult......
    Cine ma poate ajuta????
    Multumesc!
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Lun Apr 05, 2010 12:00 am

Buna Mel
    Din cate a spus atasatul Ambasadei Canadei de la Viena ,care a venit la Alianta Franceza din Constanta,domnul Pascal Vachon, atestatul de limba e bine sa fie luat dupa ce ai CSQ-ul. Cand ajungi in Canada ti se vor returna banii dati pe examen pentru ati lua atestatul,dar nu inainte de CSQ. Pentru ei conteaza ,nu un atestat trimis la dossr,ci nivelul de franceza. Ei oricum tin mult la interviu. Si mi-a spus clar ca noii imigranti vor studia numai in franceza,la fel si copii lor.Doar cei nascuti in quebec isi pot alege o scoala bilingva. Si eu l-am intrebat la fel ca tine Mel,daca intai depun dosarul la Viena si pana vine invitatia la interviu si restul actelor,sa ma pregatesc la franceza si sa iau atestatul. El a zis ca merge si asa,dar de ce sa ma grabesc ca mai este pana implinesc 35 de ani. Sa merg ,sa iau ore de franceza si apoi sa depun dosarul. Eu i-am spus ca ma grabesc si ca franceza o invat ,,din mers",strict pentru interviu si pentru a ma descurca cat de cat in Canada. Dar degeaba inveti franceza daca nu stii si engleza. Am ajuns la concluzia ca e bine sa stii ambele limbi chiar daca emigrezi pe partea franceza. De invatat franceza si engleza este numai in interesul tau. Depinde cate sanse la un job mai bun vrei sa iti oferi cand ajungi in Canada. Asta e parerea mea, dupa intalnirea cu acest domn Vachon. El este nascut in Quebec si vorbeste fluent ambele limbi,deci....sa ii urmam exemplu! Nimeni nu iti cere sa stii engleza sau franceza la nivel universitar,asa din prima.....Fie vorba intre noi: si limba romana, pentru multi romani,este ...tot o limba straina.!!!! Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_lol
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de mel Lun Apr 05, 2010 11:38 am

multumesc mult de raspuns!
    toate cele bune!
    aaaaaa!!!!!!
    fragi9b ai depus actele la Viena ? sau deja ai primit viza?
    claudia1980
    claudia1980
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de claudia1980 Lun Apr 05, 2010 6:18 pm

fragi9b a scris:Buna Claudia,

Din cate stiu eu, trebuie si atestatul de limba depus in primul dosar.Si eu sunt la faza cu primul dosar. Am si un un atestat de limba engleza si l-am legalizat doar. Greu am strans actele pentru emigrare,greu de tot. M-am lamurit ce bine isi fac treaba functionarii din Romania.Nici nu realizeaza ca lucreaza cu acte oficiale si orice greseala costa. Ii doare drept in.... Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_mad

Buna fragi9b ,
    Daca am inteles bine inainte sa fac vreun demers pentru acte, trebuie neaparat sa obtin certificatul TEFAQ.Asa-i ?
    Multumesc!
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Lun Apr 05, 2010 6:48 pm

Salut Claudia!
    M-ai inteles gresit. Nu e necesar sa depui la primul dosar un atestat decat daca l-ai obtinut deja. Poti depune dosarul pentru Viena si fara atestat. Eu vorbeam de cazul meu, adica de faptul ca, pentru a arata nivelul tau de limba, fie engleza, fie franceza e necesar un atestat. Asta ca sa nu mai fie nevoie de interviu atunci cand ai punctele necesare pentru selectie. Dar,daca nu ai atestat de limba, mai ales franceza in cazul de fata,NU TREBUIE SA-L DEPUI DIN PRIMUL DOSAR. Eu am legalizat certificatul meu de limba engleza luat acum ceva timp si il voi atasa la dosar pentru a arata ca la etapa despre nivelul limbii engleze sa arat ca merit cele 6 puncte date de ei la preselectia online. Adica nu ma supraevaluez. Daca aveam si un atestat de limba franceza fii sigura ca il legalizam si il depuneam si pe acela, dar nu il am. Acum,Claudia, m-am facut inteleasa? Cei de la emigrarea pe partea franceza NU CER ATESTAT DE LIMBA DIN PRIMUL DOSAR. Cer sa fii corect si sa vrei sa inveti limba lor: FRANCEZA. Sa doresti din toata fiinta sa emigrezi si sa fii un bun viitor cetatean canadian. Eu inca nu am depus dosarul.Mai am sa traduc actele stranse cu greu. Sa achit taza si ....go for it!
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de mel Mar Apr 06, 2010 12:27 pm

Am o intrebare legata de proprietatea imobiliara.....cine ma poate ajuta....
    Eu cu sotul meu avem 2 imobile- 2 case - una in Mangalia si una langa Brasov.
    In decursul anului noi vrem sa vindem imobilul de la Mangalia, dar nu stim cand, dar la acel imobil avem extras cf si acte in regula(contract de vanzare-cumparare) . La cealalta casa nu avem inca extras CF- ci doar sentinta judecatoreasca prin care se vede ca am devenit proprietari, dar inca nu sunt gata actele pentru a se putea elibera CF-ul... Cum procedam, pentru ca am vazut ca la primul dosar se cere extras cf si evaluare Anevar cu traducere...La care imobil sa facem evaluarea?
    claudia1980
    claudia1980
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de claudia1980 Mar Apr 06, 2010 9:13 pm

fragi9b a scris:Salut Claudia!
    M-ai inteles gresit. Nu e necesar sa depui la primul dosar un atestat decat daca l-ai obtinut deja. Poti depune dosarul pentru Viena si fara atestat. Eu vorbeam de cazul meu, adica de faptul ca, pentru a arata nivelul tau de limba, fie engleza, fie franceza e necesar un atestat. Asta ca sa nu mai fie nevoie de interviu atunci cand ai punctele necesare pentru selectie. Dar,daca nu ai atestat de limba, mai ales franceza in cazul de fata,NU TREBUIE SA-L DEPUI DIN PRIMUL DOSAR. Eu am legalizat certificatul meu de limba engleza luat acum ceva timp si il voi atasa la dosar pentru a arata ca la etapa despre nivelul limbii engleze sa arat ca merit cele 6 puncte date de ei la preselectia online. Adica nu ma supraevaluez. Daca aveam si un atestat de limba franceza fii sigura ca il legalizam si il depuneam si pe acela, dar nu il am. Acum,Claudia, m-am facut inteleasa? Cei de la emigrarea pe partea franceza NU CER ATESTAT DE LIMBA DIN PRIMUL DOSAR. Cer sa fii corect si sa vrei sa inveti limba lor: FRANCEZA. Sa doresti din toata fiinta sa emigrezi si sa fii un bun viitor cetatean canadian. Eu inca nu am depus dosarul.Mai am sa traduc actele stranse cu greu. Sa achit taza si ....go for it!

MULTAM FAIN!!!
    ACUM INCERC VORBA TA SA STRANG TOATE ACTELE...DEPUN PRIMUL DOSAR...SI INTRE TIMP MA VOI OCUPA SI DE ATESTATUL TEFAQ!!
    SPOR LA TOATA LUMEA!SA NE VEDEM CU BINE DINCOLO!
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Mar Apr 06, 2010 9:50 pm

Pentru Mel
    NU E NECESARA DOVADA CA AI UN APARTAMENT SAU UN ALT IMOBIL IN POSESIA TA PENTRU ATI SUSTINE ACEL CONTRACT FINANCIAR!
    Iti spun sincer, pentru ca si eu m-am agitat,dar bine ca a venit acel atasat de la Viena si ne-a lamurit. Nu te cauta nimeni de bani si nici nu iti cere vreo dovada. Daca nu ai ce manca acolo timp de tei luni ,e treaba ta. Deocamdata depune la primul dosar asa:
    copii legalizate certificate nastere,casatorie,diplome,atestate,foi matricole,alte certificate sau cursuri pe care le-ai urmat tu sau sotul. Faci traducerile lor(exceptie fac certificatele de nastere si casatorie. ASTA DACA LE-AI PRESCHIMBAT. ) Apoi faci cv-urile. Pozele. Achiti taxa,completezi formularele lor,cumperi plic mare,etichete autocolante si scrii pe ele adresa ta de corespondenta si...GATA...prin Posta Romana e mai ieftin,cu confirmare ....Sa fie intr-un ceas bun..sau cu..... cuc! Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_lol
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de mel Mier Apr 07, 2010 7:53 am

multumesc pentru lamurire- dar despre ce atasat de la Viena este vorba?
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Mier Apr 07, 2010 10:32 am

Prin martie,la inceput,mai precis pe 4.03.2010, pe site-ul Aliantei Franceze am vazut un anunt prin care erau informati toti cei care doreau sa emigreze pe partea franceza,adica Quebec sa vina la orele 18:00 la Alianta Franceza din Constanta, deoarece,cei de la Ambasada Canadei din Viena vor trimite un atasat, si anume pe domnul Pascal Vachon, dealtfel f f dragut si cooperabil, sa ne ajute sa intelegem ce inseamna emigrarea in Canada si ce implica ea.Precum si ce acte sunt necesare,ce demersuri sa facem sa trecem cu brio de toate etapele. Aclo am aflat o groaza de lucruri care nu sunt scrise pe site-ul lor.Fiecare are probleme lui care nu se prea aseamna cu ale celorlati si i-am spus ca era bine sa fie un ofiter de relatii publice si informare la care sa apelezi cand ai nelamuriri in ceea ce priveste actele necesare emigrarii.Nu pot avea asa ceva deoarece legea lor e facuta altfel. De aceea noi infiintam forumuri si discutam, apelam la comunicarea: din-gura-in gura......Daca mai ai nelamuriri scrie si daca am raspuns ti-l voi da. E bine sa mai intri si pe site-ul Aliantei Franceze a localitatii tale de resedinta ca cine stie....Eu am intrat din obisnuinta si asa am aflat de intalnirea cu acel atasat. Am avut noroc,deh! Ca sa stii....NIMENI nu iti baga si in buzunare!!!! Mult succes tuturor la strans actele si fiti cu ochii mari ,caci greseli se fac si costa rau....Verificati actele de mii de ori,mai bine mai lasati o zi sa treaca si verificati din nou pana trimiteti plicul la Viena.
    cristi1601
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Data de inscriere : 20/01/2010
    Varsta : 53
    Localizare : bucuresti

Mesaj Scris de cristi1601 Vin Apr 09, 2010 9:25 am

Salut tuturor,
    Eu si sotia mea, ne pregatim sa depunem primul dosar pentru Viena, iar urmarind acest forum ne-am bucurat sa gasim atatea informatii utile, totusi ne ingrozeste faptul ca va trebui sa alergam sa obtinem toate aceste documente.
    Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu am mai fost casatorit si am si 2 copii pentru care platesc pensie alimentara, iar acum sunt casatorit cu acte in regula, mai trebuie sa depun si documente referitoare la divort si declaratie privind plata pensiei alimentare.
    Intreb asta, deoarece hotararea de divort in original a ramas la casa de casatorii, atunci cand am depus actele pentru casatoria actuala.

Multumesc
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de mel Vin Apr 09, 2010 9:56 am

Pana la urma tot nu inteleg- care din acte trebuie sa le legalizam???
    Actele de identitate: certificate de nastere, certificate de casatorie....inteleg
    Nu am vazut nicaieri sa fie nevoie de buletine de identitate....nu-i asa?
    cristi1601
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de cristi1601 Vin Apr 09, 2010 10:32 am

Buna,

V-as ruga, pentru cei care au depus deja dosarul la Viena si au primit un raspuns, cu tot respectul pentru efortul lor de a strange documentele, sa ne indrume si pe noi care sunt toate documentele ce trebuiesc depuse, care trebuiesc legalizate, etc.

Cu multe multumiri,
    Cristi
    claudia1980
    claudia1980
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de claudia1980 Vin Apr 09, 2010 1:56 pm

mel a scris:Pana la urma tot nu inteleg- care din acte trebuie sa le legalizam???
    Actele de identitate: certificate de nastere, certificate de casatorie....inteleg
    Buna Mela,
    Referitor la ce ai intrebat legat de CI, mai bine legalizam tot decat sa avem probleme, nu?
    te pupic
    clau Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_cheers
    paulesco
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 20/11/2009
    Localizare : GRAAL

Mesaj Scris de paulesco Vin Apr 09, 2010 6:36 pm

mel a scris:Pana la urma tot nu inteleg- care din acte trebuie sa le legalizam???
    CI sau buletinul de identitate este valabil doar pe teritoriul Romaniei
    Nu ai nevoie de el si nici nu trebuie sa-l iei cu tine in Canada
    paulesco
    Admin
    Admin

Data de inscriere : 20/11/2009
    Localizare : GRAAL

Mesaj Scris de paulesco Vin Apr 09, 2010 6:43 pm

cristi1601 a scris:Salut tuturor,
    Eu si sotia mea, ne pregatim sa depunem primul dosar pentru Viena, iar urmarind acest forum ne-am bucurat sa gasim atatea informatii utile, totusi ne ingrozeste faptul ca va trebui sa alergam sa obtinem toate aceste documente.
    Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu am mai fost casatorit si am si 2 copii pentru care platesc pensie alimentara, iar acum sunt casatorit cu acte in regula, mai trebuie sa depun si documente referitoare la divort si declaratie privind plata pensiei alimentare.
    Intreb asta, deoarece hotararea de divort in original a ramas la casa de casatorii, atunci cand am depus actele pentru casatoria actuala.

Multumesc
    In formularele pe care trebuie sa le completezi exista o rubrica speciala in ceea ce priveste persoanele care au mai fost casatorite. Mai mult, trebuie sa faci dovada ca ai platit pensia alimentara in avans.
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Vin Apr 09, 2010 7:54 pm

Cum sa legalizezi C.I? Oare nu ati citit in dcs ca trebuie nr de pasaport sau bi daca nu ai pasaport.NU TREBUIE LEGALIZARE C.I..NU SE DEPUNE CI. Doar xerox dupa pasapoarte. Pasaportul tine loc de carte de identitate.
    Pentru Cristi: si noi suntem in aceeasi situatie.Sotul a mai fost casatorit si plateste pensie alim.Te duci frumos la Tribunal si faci cerere sa iti elibereze copii legalizate dupa hotararae de divort.Ar fi trebuit sa ai si tu o copie dupa hot.div.,nu e normal sa nu ai. Nu se stie cum ai nevoie si uite...alergi dupa acte si culmea este si de durata.Nu-ti da pe loc. Preschimbi si certificatele de nastere model vechi cu cel nou unde este bilingv(adica in franceza si engleza) si nu mai este nevoie sa le traduci.Mai dadeai alti bani. De la notar iti trebuie o declaratie din care sa rezulte ca platesti pensie alim si ca vei continua sa o faci.
    cristi1601
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de cristi1601 Sam Apr 10, 2010 9:01 am

Fragi, multumesc pentru raspuns. Chestia cu tribunalul o rezolv repede, dar nu am inteles unde trebuie sa preschimb certificatele de nastere, unde trebuie sa merg ? Iar chestia cu declaratia la notar privind pensia alimentara, nu trebuie sa fac dovada ca am platit deja in avans, sau merge si cu promisiunea ca voi plati ?
    cristi1601
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de cristi1601 Sam Apr 10, 2010 9:48 am

Paulesco, Mel, Fragi si Claudia,

Ce-ar fi sa facem acest forum si mai interesant decat este, in sensul ca, eu v-as propune tuturor, pentru ca vad ca ne regasim cam in aceeasi situatie cu completarea dosarului, sa ne intalnim cu totii, nu stiu, poate undeva la munte intr-o sambata sau in alt loc, si sa discutam live, sa ne dam cu parerea, sa discutam despre completarea dosarului, ne si cunoastem cu ocazia asta si cine stie, poate facem o mica comunitate romaneasca in Canada pe viitor. Eu, unul cred ca ar fi de bun augur o astfel de intalnire, si atunci toate nedumeririle noastre referitoare la dosar, vor fi eliminate.
    Ce parere aveti ?

Cristi
    mel
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de mel Sam Apr 10, 2010 12:14 pm

Cu certificatele de nastere vechi-cele mici si verzui- mergi la Primaria din orasul in care locuiesti - la Starea Civila si spui ca doresti sa preschimbi certificatele de nastere vechi in certificate de nastere europene- care sunt si in engleza si franceza- deci nu trebuie sa le mai traduci-doar sa le legalizezi.
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Sam Apr 10, 2010 8:09 pm

mel a scris:Cu certificatele de nastere vechi-cele mici si verzui- mergi la Primaria din orasul in care locuiesti - la Starea Civila si spui ca doresti sa preschimbi certificatele de nastere vechi in certificate de nastere europene- care sunt si in engleza si franceza- deci nu trebuie sa le mai traduci-doar sa le legalizezi.

Da,te duci pur si simplu la Starea civila,Casa Casatoriilor sau acolo unde se preschimba actele sau cand le pierzi sau cand trebuie sa iti elibereze vreun act cand te nasti sau mori.Acolo platesti o taxa mai mare ca sa ti le faca pe loc sau mai mica daca vrei sa vii peste 2-3 zile.Sa fiti atenti la datele inscrise pe act. Mie mi-au gresit cnp-ul si ce scandal a fost ca era vorba sa platesc alta taxa ca sa il anuleze pe cel gresit. Adica tot eu,care nu aveam nici o vina trebuia sa achit alta taxa. Mama lor de incompetente!Nici sa copieze datele de pe un certificat vechi pe unul nou nu au fost instare! Asa ca mare bagare de seama! Daca ei nu sunt atenti fiti voi si nu va lasati pacaliti. Spor la strans acte!
    fragi9b
    fragi9b
    sunt hotarat sa emigrez
    sunt hotarat sa emigrez

Mesaj Scris de fragi9b Sam Apr 10, 2010 8:30 pm

cristi1601 a scris:Paulesco, Mel, Fragi si Claudia,

Ce-ar fi sa facem acest forum si mai interesant decat este, in sensul ca, eu v-as propune tuturor, pentru ca vad ca ne regasim cam in aceeasi situatie cu completarea dosarului, sa ne intalnim cu totii, nu stiu, poate undeva la munte intr-o sambata sau in alt loc, si sa discutam live, sa ne dam cu parerea, sa discutam despre completarea dosarului, ne si cunoastem cu ocazia asta si cine stie, poate facem o mica comunitate romaneasca in Canada pe viitor. Eu, unul cred ca ar fi de bun augur o astfel de intalnire, si atunci toate nedumeririle noastre referitoare la dosar, vor fi eliminate.
    Ce parere aveti ?

Cristi

Draga Cristi, ideea ta nu e deloc rea! Mai ales ca noua ne plac drumetiile si calatoriile. Dar Paulesco este administratorul si nu cred ca adera la grupul nostru.El nu aplica pentru emigrare,el ne confera informatii. Uita-te jos,sub poza lui si vezi ce scrie si de unde este. Daca vrei sa ne gasim in formula propusa de tine uite, adresa mea de e-mail este: chiriacflorentina@rocketmail.com
    Mult succes tuturor!
    cristi1601
    interesat de subiect
    interesat de subiect

Mesaj Scris de cristi1601 Lun Apr 12, 2010 10:23 am

Draga Fragi,

Stiam ca Paulesco este administratorul, cu toate astea chiar daca nu aplica pentru emigrare, ne putem intalni cu totii. Sa bem o bere putem, chiar daca nu emigram toti ! Etapele emigrarii in regiunea Quebec (partea franceza) - Pagina 2 Icon_biggrin

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 7:31 am