Emigrare

Informatii despre procesul de emigrare in Canada.


    o nelamurire

    Distribuiţi

    k3llo85
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 4
    Data de inscriere : 24/11/2010

    o nelamurire

    Mesaj Scris de k3llo85 la data de Vin Noi 26, 2010 3:22 pm

    am si eu o nelamurire, prietena mea este din canada, are cetatenie, cum se procedeaza, ce trebuie sa faca ea si eu ca sa ne casatorim legal in romania, si ce acte trebuiesc, si ce drepturi primeste ea, poate sa imi faca chemare dupa ce pleaca in canada? ca sa stiu si eu ce fac, ca banuiesc ca o sa dureze pana imi aproba mie cetatenia, am lucrat in ro ca diferite joburi, nu am liceu terminat, am doar profesionala si clasa a 13-a la liceu, ca na, la mine se fac 14 clase ca este la seral, diploma bucatar, contabilitate primara, mecanic auto, etc, multe, si trec la testele astea online, ma intereseaza mai mult daca imi poate face chemare si sa plec mai repede din jegul asta de tara. multumesc

    paulesco
    Admin
    Admin

    Mesaje : 662
    Data de inscriere : 20/11/2009
    Localizare : GRAAL

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de paulesco la data de Dum Noi 28, 2010 6:01 pm

    k3llo85 a scris:am si eu o nelamurire, prietena mea este din canada, are cetatenie, cum se procedeaza, ce trebuie sa faca ea si eu ca sa ne casatorim legal in romania, si ce acte trebuiesc, si ce drepturi primeste ea, poate sa imi faca chemare dupa ce pleaca in canada? ca sa stiu si eu ce fac, ca banuiesc ca o sa dureze pana imi aproba mie cetatenia, am lucrat in ro ca diferite joburi, nu am liceu terminat, am doar profesionala si clasa a 13-a la liceu, ca na, la mine se fac 14 clase ca este la seral, diploma bucatar, contabilitate primara, mecanic auto, etc, multe, si trec la testele astea online, ma intereseaza mai mult daca imi poate face chemare si sa plec mai repede din jegul asta de tara. multumesc
    Romania nu este un jeg de tara. Este tara in care te-ai nascut si ai trait. Leaga-te de cei care conduc Romania. In privinta emigrarii aveti 2 posibilitati:
    1. aplicati pe pe unul din programele de emigrare.
    2. Va casatoriti cu partenerul si incepeti procesul de sponsorizare a unui membru al familiei. Partea mai dificila este ca trebuie sa aveti un trecut impreuna. Multe casatorii de convenienta au fost "depistate". Ar fi indicat sa incepeti procesul dupa un an de prietenie. In acest fel se vor convinge ca nu este doar o afacere.


    _________________
    There is a crack in everything, that's how the light gets in.

    k3llo85
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 4
    Data de inscriere : 24/11/2010

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de k3llo85 la data de Dum Noi 28, 2010 6:59 pm

    multumesc mult pentru raspuns, am deja peste 2 ani de prietenie cu persoana aceea, ma stie familia de 2 ani, stie ca vrem sa ne casatorim, etc. am toata sustinerea din canada, nu tin neaparat sa plec, doar ca nu mai rezist aici, prea multa coruptie, si dragostea este adevarata, ca daca ar fi sa vina ea sa stea aici, nu stiu ce as face, ar fi greu, eu deabia ma duc pe mine de pe o zi pe alta, nu vreau sa fie ca mine, stiu ca acolo ai dreptul la viata, si dupa ce facem si un mic bebe vreau sa fie acolo nu aici, ca aici nu se merita sa faci copii,si daca aplic pentru un program de emigrare ma costa 500 euro, este ok, sunt putini bani, dar la interviu ii pierzi, nu este ca la piata te duci si cumperti ceva si stii pe ce ai dat banii, ca daca esti refuzat pierzi banii, si banii aia se castiga extrem de greu, sunt sanse 50% sa emigrez sau nu, si daca pierd banii imi va fi greu, ca din banii aia poti sa iti faci niste vise, sau sa treci iarna, crezi ca as putea casatoria? am 2 ani cu fata aceea, vb zilnic pe mess. ne intelegem ok, nu ma casatoresc datorita afacerii, dar nu pot sa ii ofer nimic aici, cel putin acolo stiu ca se poate trai, aici nu, aici murim de foame, eu ma descurc, ca na, baietii se descurca, dar ea ca fata, nu stie pic limba, .... stiu ca in mintea unora: cautati alt job, daca o iubesti o intretii, dar nu este asa cum zic unii cretini, etc, am facut testul ala online, am luat 76 puncte, stiu engleza bine, ca vb zilnic engleza , multumesc

    k3llo85
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 4
    Data de inscriere : 24/11/2010

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de k3llo85 la data de Dum Noi 28, 2010 7:02 pm

    mai am o singura intrebare,
    saptamana care vine isi da testul pentru cetatenie, poate sa imi faca chemare? si daca da, cam cat timp ar dura? multumesc

    paulesco
    Admin
    Admin

    Mesaje : 662
    Data de inscriere : 20/11/2009
    Localizare : GRAAL

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de paulesco la data de Dum Noi 28, 2010 9:33 pm

    k3llo85 a scris:mai am o singura intrebare,
    saptamana care vine isi da testul pentru cetatenie, poate sa imi faca chemare? si daca da, cam cat timp ar dura? multumesc
    Poate sa va faca chemare dar asta nu garanteaza si obtinerea vizei provizorii. Dv trebuie sa faceti dovada(indirecta) ca nu intentionati sa ramaneti ilegal in Canada. Vizita dv in Canada nu depinde de testul de cetatenie. Si un rezident permanent poate sa faca invitatie unei persoane din Romania. Durata obtinerii unei vize depinde de cel care face cererea. Daca aveti toate actele, intrati in posesia pasaportului cu viza in aceeasi zi in care ati depus cererea pt viza provizorie simpla(o singura intrare).


    _________________
    There is a crack in everything, that's how the light gets in.

    k3llo85
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 4
    Data de inscriere : 24/11/2010

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de k3llo85 la data de Dum Noi 28, 2010 10:48 pm

    multumesc. dar cum pot sa fac dovada ca nu vreau sa stau ilegal in canada, eu vreau sa stau legal in canada, ca vreau sa am drepturi legale, puteti sa imi spune-ti va rog, cam ce acte imi vor trebui, si mie si persoanei ca sa imi faca chemare?
    multumesc

    paulesco
    Admin
    Admin

    Mesaje : 662
    Data de inscriere : 20/11/2009
    Localizare : GRAAL

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de paulesco la data de Lun Noi 29, 2010 10:24 am

    k3llo85 a scris:multumesc. dar cum pot sa fac dovada ca nu vreau sa stau ilegal in canada, eu vreau sa stau legal in canada, ca vreau sa am drepturi legale, puteti sa imi spune-ti va rog, cam ce acte imi vor trebui, si mie si persoanei ca sa imi faca chemare?
    multumesc
    Rezidentul permanent sau cetateanul canadian completeaza formularul standard pt invitatie. Acest formular se gaseste la primaria din localitatea in care locuieste si se trimite prin posta catre persoana invitata. Impreuna cu invitatia trebuie sa trimita si un "fluturas" de la locul de munca sau adeverinta de salarizare(trebuie sa contina antetul firmei). Cititi cu atentie pe blog informatiile cu privire la actele pe care trebuie sa le depuneti la dosar si care demonstreaza ca sunteti o "persoana de incredere". In general se verifica "stabilitatea" persoanei care depune cererea. Trebuie sa aveti proprietati, serviciu stabil, conturi bancare si, eventual, sa fiti inscris la o universitate sau alta forma de scolarizare. Viza se obtine cel mai rapid daca va prezentati personal la ambasada. Trebuie sa ajungeti la ora 8 a.m. sa depuneti actele si reveniti la 14 p.m. pt ridicarea vizei. Este posibil sa fiti invitat la un scurt interviu in timpul caruia sa raspundeti la cateva intrebari legate de dv si persoana care a facut invitatia.


    _________________
    There is a crack in everything, that's how the light gets in.

    Continut sponsorizat

    Re: o nelamurire

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mier Dec 13, 2017 10:53 am