Emigrare

Informatii despre procesul de emigrare in Canada.


    ref acte necesare viza turistica canada

    Distribuiţi

    mariana40
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 3
    Data de inscriere : 07/07/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de mariana40 la data de Mier Sept 21, 2011 10:29 am

    multumesc,stiti cumva cat sunt de exigenti in procesul de emigrare? am dori si noi, dar ma tem putin de interviul din viena, eu cunosc limba engleza , la nivel de conversatie, sotul meu , mai putin,franceza de loc, in schimb avem experienta in munca , sotul este instalator apa, gaz, sudor, cu certificat , desigur, eu, contabilitate primara, referent vanzari , studenta anul 3 inginerie economica ,
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Mier Sept 21, 2011 10:37 am

    Cititi totul despre emigrarea pe partea federala(FSW). Din cate ai scris mai sus te poti incadra pe NOC-urile 7251 Plumbers si 7265 Welders & Related Machine Operators. Gasesti pe blog link-ul pt testul de evaluare si vezi ce punctaj obtii. Bafta!

    mariana40
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 3
    Data de inscriere : 07/07/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de mariana40 la data de Mier Sept 21, 2011 10:43 am

    multumesc Very Happy

    raluk79
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 1
    Data de inscriere : 12/10/2011

    viza turistica

    Mesaj Scris de raluk79 la data de Mier Oct 12, 2011 2:44 pm

    buna ziua,
    as dori sa plec in canada la fratele meu si am vazut ca specificati mai multe acte aici pe forum( de ex:scrisoare de intentie) decat scrie la pagina cu viza turist canada..sunt in ceata ...deci unde pot gasi exact ce acte am nevoie?multumesc
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Mier Oct 12, 2011 9:13 pm

    Una dintre surselink sau ambasada canadei in Romania
    Acesta este lista cu documentele si formularele necesare iar AICI gasesti formularele necesare pe care trebuie sa le completezi si sa le semnezi, specificatiile pt fotografii si ghidul de completare.

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Joi Noi 03, 2011 8:09 pm

    buna ziua. as dori sa plec la sora mea in canada si v-as ruga sa-mi spuneti daca voi avea probleme in acordarea vizei daca in cererea de concediu voi specifica ca vreau sa stau aproximativ 4 luni jumate si pe langa acest lucru probabil ca la momentul in care voi merge la ambasada pt viza voi avea biletul de avion luat. mentionez faptul ca nu sunt la prima vizita in canada ci am mai fost odata in 2006 si am stat aproximativ 3 luni si nu am depasit valabilitatea vizei. pe langa asta am un job stabil dar e drept proprietati si conturi nu prea am.
    si inca ceva...daca aplic pt viza cu intrari multiple voi avea probleme in acordarea vizei???
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Joi Noi 03, 2011 11:25 pm

    Daca ai primit o viza simpla poti sa aplici pt cea multipla. Imi inchipui ca nu ai dat faliment de curand si ai pierdut ce aveai in 2006 deci nu are rost sa iti faci probleme in legatura cu proprietatile. Precum stii, ai drept de sedere 6 luni deci cererea de concediu nu poate fi un cons pt aplicatia ta.
    Dupa cum stii acordarea vizei nu este un drept. Nu mi-as cumpara biletul de avion. Sau poate ca sunt prea pesimist si nu vreau sa strig: why do bad things always happen to me!?

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Vin Noi 04, 2011 9:21 am

    as dori sa plec pe la sfarsitul lui martie si ideea e ca am gasit o oferta mai buna la biletele de avion si ma gandeam ca daca as merge la ambasada prin februarie iar biletele mi le-as cumpara dupa ce as primi viza probabil ca biletele ar fi mai scumpe. de aceea ziceam ca in momentul cand voi merge la ambasada probabil ca voi avea biletele cumparate. dar daca as merge luna aceasta la ambasada iar plecarea mea ar fi la sfarsitul lui martie din ce moment se considera cele 6 luni de sedere in canada? din momentul intrarii in canada?
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Vin Noi 04, 2011 10:10 am

    Viza simpla(o singura intrare)
    Din momentul in care ti s-a aplicat viza pe pasaport ai 6 luni sa intri in Canada. Din momentul in care ai intrat in Canada ai drept de sedere 6 luni dar perioada poate fi hotarata si de catre ofiterul de la vama. Verifica pe pasaport dupa ce treci de vama daca nu ti s-a impus o perioada de sedere.
    Viza multipla
    Viza poate fi acordata pt o perioada de 2, 3 sau 5 ani. Nu se stie care este algoritmul pe care il aplica cei de la ambasada. Data emiterii si a expirarii este trecuta pe viza. Poti sa intri in Canada oricand doresti dar nu trebuie sa depasesti 6 luni de sedere. Nu stiu care este durata de timp acceptata intre 2 vizite in Canada.

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Vin Noi 04, 2011 10:51 am

    va multumesc mult pt lamuriri. acum eu sper sa nu am probleme in cazul in care voi avea biletul luat in momentul in care voi merge la ambasada. si o ultima intrebare...avand in vedere ca am 31 de ani si ca nu sunt la prima solicitare de viza temporara cum ar fi mai indicat sa solicit viza...sa ma prezint personal la ambasada sau as putea trimite actele si prin DHL. va intreb asta pt ca imi zicea cineva ca s-ar putea si asa.
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Vin Noi 04, 2011 8:31 pm

    Eu am fost personal dar o cunostinta a trimis aplicatia cu DHL. Ultima varianta mi se pare mai comoda si mai ieftina. Fii atent la telefon deoarece este posibil sa fii chemat la interviu.

    Andreea23
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 5
    Data de inscriere : 15/10/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de Andreea23 la data de Dum Noi 06, 2011 6:53 pm

    Buna seara, as avea o intrebare in legatura cu viza turistica pentru Canada. Pentru a dovedi faptul ca detin o proprietate este neaparat necesar sa trimit actul de vanzare-cumparare/donatie sau pot trimite doar de la administratia financiara un certificat de atestare fiscala (document ce specifica ce bunuri posed). Multumesc!

    calinv
    consilier emigrare
    consilier emigrare

    Mesaje : 135
    Data de inscriere : 09/08/2010
    Localizare : baia mare, Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de calinv la data de Dum Noi 06, 2011 9:20 pm

    buna andreea,
    certificatul de atestare fiscala nu demonstreaza ca esti proprietarul imobilului.

    Andreea23
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 5
    Data de inscriere : 15/10/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de Andreea23 la data de Dum Noi 06, 2011 9:27 pm

    calinv a scris:buna andreea,
    certificatul de atestare fiscala nu demonstreaza ca esti proprietarul imobilului.
    ?
    Chiar daca pe acest certificat se specifica faptul ca eu posed acest bun, faptul ca nu am nici un fel de datorii? Certificatul spune ca eu figurez cu urmatoarele bunuri in evidenta fiscala, si sunt prezentate detaliile imobilului

    calinv
    consilier emigrare
    consilier emigrare

    Mesaje : 135
    Data de inscriere : 09/08/2010
    Localizare : baia mare, Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de calinv la data de Dum Noi 06, 2011 9:42 pm

    pe certificat nu scrie ca le posezi.
    scrie doar ca tu platesti impozitele.

    parerea mea: trimite actulprin care ai dobandit imobilul si un extras de carte funciara nu mai vechi de zile.

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Lun Noi 21, 2011 9:25 pm

    pentru viza temporara e nevoie de programare la interviu sau doar merg la ambasada cu dosarul pregatit?

    Andreea23
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 5
    Data de inscriere : 15/10/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de Andreea23 la data de Lun Noi 21, 2011 9:29 pm

    Eu am trimis aplicatia prin DHL intrucat sunt din Iasi. Nu avea rost sa merg la ambasada, dosarul nu se proceseaza mai repede daca te duci tu acolo. Trebuie sa te duci la interviu doar daca iti solicita ambasada. Eu am trimis aplicatia pe 8, iar pe 18 pasaportul imi era acasa cu viza in el Smile.

    mini
    sunt in trecere
    sunt in trecere

    Mesaje : 1
    Data de inscriere : 10/07/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de mini la data de Joi Noi 24, 2011 11:28 am

    Am viza cu o singura intrare in Canada,dar de revelion doresc sa merg in Cuba...problema e ca am biletele de avion cumparate pt Canada si cand ma intorc din Cuba nu mai pot intra in Canada. Daca merg la ambasada sa cer viza multipla credeti ca am vreo sansa????
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Joi Noi 24, 2011 1:02 pm

    May I leave, then re-enter Canada?
    In order to return to Canada, you must be in possession of a valid passport or travel document. You also need to hold a valid study or work permit if you are returning to study or work in Canada.
    If you are a citizen of a country that requires a temporary resident visa (TRV) to travel to Canada, you will also need to be in possession of a valid entry visa to return, unless:
    •you are returning to Canada following a visit only to the United States or St-Pierre and Miquelon; and
    • you return before the expiry of the period initially authorized for your entry or any extension to it, either as a visitor, student or worker.
    Possession of these documents does not guarantee re-entry. All persons must establish that they meet all of the requirements of The Immigration and Refugee Protection Act and Regulations before being authorized to enter or re-enter Canada.
    Citeste sursa la pagina 6.

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Mier Feb 01, 2012 10:12 am

    daca merg in vizita la sora mea am dreptul sa sofez acolo?...mentionez faptul ca permisul mi l-am preschimbat si e model nou
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Mier Feb 01, 2012 10:27 am

    Ai acest drept. Citeste cateva lucruri elementare despre legislatia lor rutiera.

    ovidiupop
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 6
    Data de inscriere : 03/11/2011

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de ovidiupop la data de Sam Feb 18, 2012 11:11 am

    de la ce companie e cel mai indicat sa imi fac asigurare de calatorie? o sa stau in canada 4 luni si vreau sa-mi fac asigurare la o companie cat mai serioasa
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Dum Feb 19, 2012 1:38 pm

    Cea mai ieftina este cea mai buna asta cu conditia sa nu ai probleme grave de sanatate. Orienteaza-te in functie de valoarea de asigurare si serviciile incluse.

    vladsorin
    interesat de subiect
    interesat de subiect

    Mesaje : 5
    Data de inscriere : 26/02/2012
    Varsta : 34
    Localizare : olt.

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de vladsorin la data de Mier Noi 07, 2012 11:12 pm

    in luna iunie am avut interviul,dupa interviu cei de la ambasada m au intrebat daca am toate analizele facute,am zis ca da.
    dupa ce au verificat au zis ca trebuie sa refac pe cele de la plamani si ca de ce nu am fost anuntat
    am refac radiografia la plamani si cele de sputa.
    am asteptat 2 luni dupa rezultatele de sputa,am mers iarasi sa refac radiografia,doctorita specialist pneumolog a zis ca nu am nimic ,de ce mi au dat sa le refac.la fel ca si cele dinainte
    le am depus in luna septembrie, pana in prezent nu am primit nici un raspuns ,mentionez ca am trimis si email si tot nimic
    dupa cat timp esti chemat ptr viza,sotia locuieste in Canada,asteptam de exact 1 an si aproximativ 2 nluni,cu toate ca am urmat toti pasi la timp si nu am intarziat cu absolut nimic
    am aplicat ptr reintregirea familiei
    va multumesc din suflet.
    daca este cineva in situatia mea va rog sa ma ajutati si pe mine.
    avatar
    tender
    doctorand in emigrare
    doctorand in emigrare

    Mesaje : 561
    Data de inscriere : 21/11/2009
    Localizare : Montreal

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de tender la data de Joi Noi 08, 2012 11:41 pm

    Iti inteleg nelinistea. Dosarul tau medical trebuie verificat de Centrul medical din Londra. Dupa verificarea dosarului, vei fi instiintat de ambasada sa trimiti pasaportul, copia dupa email, taxa pt rezidenta permanenta si doua poze tip pasaport. In unele cazuri se cere si cazierul. Citeste cu atentie email-ul pe care-l vei primi.
    Foloseste timpul ramas pt lucruri importante.

    Continut sponsorizat

    Re: ref acte necesare viza turistica canada

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Sam Sept 23, 2017 11:44 pm